akıllı tahta etkinlikleri,soru bankası,deneme sınavı,yazılı sınav,konu anlatım,eğitim programları,yıllık planlar,ilk okuma yazma

Malatya Güvenilir Telefon Tamircisi


Malatya’da cep telefonu tamiri yaptıracak olsanız herhalde aklınıza ilk gelen yer postanenin ara namı diğer telefoncular sokağı olur. Çok sayıda telefon tamiri ve alım satımı yapan dükkânı yan yana, karşı karşıya bir arada bulmak mümkün. Fakat ciddi bir problem var. Hangi telefon tamircisi yaptığı işin hakkını veriyor?
 Telefonunuzu tamir ettirmek isterken daha büyük arızalara maruz kalabilirisiniz. O yüzden seçici davranmak gerek. Kapısında her teknik servis yazısı olan yer teknik servis değildir. Sizden aldığı cihazı kendisi tamir etmeyip yine başka bir teknik servise yaptıran kişilerin sayısı tamirci sayısından çok daha fazla.
Size tavsiyem telefonunuzu tamire vermeden önce ufak bir araştırma yapmanız. Aksi halde moralinizin bozulmasına neden olacak bir dizi istenmedik şeyler yaşayabilirsiniz.
Ayrıca telefonu teknik servise vermeden bazı küçük şeyleri kendiniz de halledebilirsiniz. Eğer telefonunuz çok yavaş çalışmaya başladıysa telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.
Eğer hala yavaş çalışıyorsa telefona hard reset atabilirsiniz.
Eğer telefon şarjdan çektikten hemen sonra kapanıyorsa yeni bir batarya alıp deneyebilirsiniz.
Telefondan ses az geliyor ya da sesinizi karşıya az gidiyorsa mikrofon ve hoparlör menfezlerini temizleyebilirsiniz.
Ama dikkatli olmayı ihmal etmeyin çünkü daha büyük arızalara da yol açabilirsiniz.
Diyelim ki, Malatya telefon tamircisine ihtiyaç duydunuz. Nereye gideceksiniz? Ben size Malatya Canpolat İletişimi tavsiye ederim. Klasik ve akıllı mobil cihazlarınızı güvenle teslim edip tamir ettirebilirsiniz.



EmoticonEmoticon